UNF Biotech Camp 2018

Hold ferie med en bakterie!

Ankomst, mingling og masser er ø'er

- af Nicolai Vanggaard Bærentsen d. 23. juli 2017

Kære dagbog

I dag har vi haft vores første dag på camp - vores (for nogen) første dag som rigtige super cool og nice UNF’er! Det har været en oplevelsesrig dag med mange nye indtryk og en MASSE nye ansigter.

Dagen startede på helt forskellige tidspunkter for alle. Vi ankom til campen mellem 10 og 12, hvor vi redte seng og derefter straks gik igang med at spille brætspil - alt fra Trivial Persuit til UNO (nogle var bedre end andre). Da alle var ankommet, blev frokosten serveret af de søde og vellidte køkkenansvarlige, og da vi alle fik stillet sulten (og blev glade, normale mennesker igen) kunne vi nu koncentrere os om rigtigt at ‘mingle’.

Vi fik en ordentlig velkomst i et af ZDØ’z auditorier, hvor Jøkøb pløz og Guld graveren lavede en formidabel prøzzentation af ugenz prøgrøm. Vi skulle nu rystes godt sammen på kryds og tværs af det særprægede sociale team bestående af Bay Watch, Tard og Lygtepæl Loveren. Vi legede en masse navne- og ryste-sammen-lege, og det hele var skæg, fis og ballade.

Men SÅ blev det vildt! Første forelæsning handlede om celler, og det hele startede med en lækker video i et mørklagt auditorium, hvor Morfars sprøde fortællerstemme udgjorde prikken over i’et. Morfar blev erstattet af en mindre sprød SDU-sikkerheds-halløj-gut, der, mens forsamlingen sov, fortalte om alle de vigtige regler og sikkerhedsforanstaltninger, der er at finde i et löp (= fork. for laboratorium). Üdermere skulle vi lære at pipettere ved et miniførsøg med reagent X (bedre kendt som frugtfarve).

Nu tror I nok ikke, det kan blive vildere, men til aftensmad skulle vi dissikere stegte klude... jeg mener kalkun med plastikskeer kun hjulpet på vej af cremefraiche drøzzing.

Efter sådan en lang, hård dag skulle man næsten tro, sådan nogle unge, intelligente mennesker som os, ville være yderst udmattede. Men nøøøø nej, for nu gik det løz med danke bank og sindssyg frisbee (for de fø som havde mere ønergi), de trøtte eller døvne fik spillet en masse spøl.

Reserveenergien satte ind hos nogen, mens andre faldt til ro. Dem, der faldt til ro misundes nu ufatteligt meget af dem, der ikke gjorde. Russeren, den kære Nikita eller “bare kald mig Nick”, fik trukket en masse store torsk i land.

Men kære dagbog nu vil vil putte vores ørepropper i ørene - og så ses vi til en fantastisk dag i morgen! For i morgen... bliver det endnu vildere!!!