UNF Biotech Camp 2018

Hold ferie med en bakterie!

Dagbog - Søndag

- af Nicolai Vanggaard Bærentsen d. 27. juli 2017

Kære Dagbog

I dag var vores anden dag på UNF BiotechCamp. Udover at være blevet lullet i seng af en dejlig godnatsang i form af Nikitas snorken, havde vi alle sovet helt formidabelt på vores kongesenge af nogle luftmadrasser, og sprang selvfølgelig friske og veludhvilede ud af sengen da vi blev vøkket til de blide toner af Hogwartz-døkkedøk. Dagens tema var nemlig Harry Potter, så til morgengymnastik skulle vi ud og spille Quidditch. På vores flyvende koste af den nyeste model Nimbus 2017 (aka skraldeposer mellem benene) fløj vi rundt på banen og forsøgte forgæves at ramme hulahopringene med tromlerne. Der var selvfølgelig også de tilbageværende zombier som havde drukket lidt for meget af madame Humprys soveeliksir, og derfor først mødte op til morgenmaden.

Efter en solid morgenmad var vi klar til at gribe dagen! De faglige fortalte os en masse kloge ting, inden vi begav til at vandre den lange tur mod laboratoriet. Efter at have iført os den stilsikre kittel og tilhørende handsker, fik vi lov til at lege med en masse seje maskiner. Vi skulle gensplejse nogle E-Coli-bakterier med genet for rødt flourcerende protein, så vi fik både lov til at lave PCR og Gelelektroforese (wat wat awt´- det var føcking sejt). Det kan dog også være hårdt at stå i lab, så det var godt at der indimellem var lidt ventetid, så vi kunne få lidt forfriskninger og en pause i sofaerne ... og for nogen også en lillerhh morfar … ZZZzzzzz….

Ca. 10.000 pipettespidser senere fik vi lov til at smide kitlerne og gå hen for at spise aftensmad. Vi fandt herefter heldigvis medn vores innovative hjerner en løsning som kunne hjælpe os med at få tilfredsstille vores to vigtigste behov - kropskontakt og nørderi (to ting som ellers er svært at kombinere)... døn døn døøøøn = et massageplasmid.

Definition på massagepladmid: en kæde af folk som giver hinanden massage. Det er selvfølgelig altid muligt at splejse andre folk ind i køden ;)

Som om dagen ikke havde været god nok allerede, havde vores søde køkkencrew, i anledning af de to Amaliers fødselsdage, simpelthen bagt lækker kage! Selvom vi var trætte ovenpå dagens ---, fik vi med det nylige sukkerchok fornyet energi til at lære de legendariske UNF-danse, hvorefter vi selvføgeldig rundede dagen af som vi startede den: med en god omgang døkkedøk.

Vi glæder os til en mega nais dag i morgen med endnu mere nærkontakt og nørderi :)))))))))