UNF Biotech Camp 2021

Om campen

På UNF Biotech Camp 2021 skruer vi helt op for tværfagligheden og kigger nærmere på biologiens kompleksitet. Til årets camp har vi fyldt rygsækken med fun facts og ryddet en optiker for at finde det helt perfekte sæt briller til at anskue livet med! Du kan være med til, at vi med en akademisk, molekylærbiologisk baggrundsviden kan forstå det ingeniørmæssige, bioteknologiske håndelag, der til slut viser en klinisk, medicinsk relevans og anvendelse til at gøre en forskel i verden. Vi gør alt dette på en uge, der i bedste universitets-stil er fyldt med passionerede forelæsninger og spændende laboratorieøvelser. Så slå lyttelapperne ud og grib pipetten! Vi ses til UNF Biotech camp 2021.

Fagligt program

Liv kan fremstå uendeligt komplekst og nærmest som magi, hvis man tænker på menneskekroppen som et rodet samspil mellem omkring 37,2 billioner (~37.200.000.000.000) celler, der hver især med deres omkring 42 millioner (~42.000.000) proteiner skal finde ud af, hvem der skal udgøre hvilket organ, hvorhenne og hvordan. På UNF Biotech Camp 2021 skruer vi helt op for tværfagligheden og kigger nærmere på biologiens kompleksitet. Til årets camp har vi fyldt rygsækken med fun facts og ryddet en optiker for at finde det helt perfekte sæt briller til at anskue livet med! For at forstå den enkelte celles opførsel og funktion, bliver vi nødt til at forstå dens komplekse indmad af molekylære interaktioner, og hvordan disse molekyler ser ud. Heldigvis kan der findes et system i alt, og med en sådan systematik i det intermolekylære kan vi zoome ud til derefter at forstå det intercellulære sammenspil der til sidst kan udgøre en hel organisme. Mennesket er et eksempel på en sådan organisme, der med sin komplekse og dog veldefinerede udformning kan håndtere dynamiske systemer eksempelvis immunforsvaret, der ultimativt understreger, at alle kroppens mange celler arbejder sammen som én samlet enhed - nemlig DIG!

Som du nok kan læse, står campen i tværfaglighedens tegn, og DU kan være med til, at vi med en akademisk, molekylærbiologisk baggrundsviden kan forstå det ingeniørmæssige, bioteknologiske håndelag, der til slut viser en klinisk, medicinsk relevans og anvendelse til at gøre en forskel i verden. Vi gør alt dette på en uge, der i bedste universitets-stil er fyldt med passionerede forelæsninger og spændende laboratorieøvelser. Så slå lyttelapperne ud og grib pipetten! Vi ses til Biotech camp 2021, der byder på emner som systembiologi, metabolisme, proteinstrukturer, syntetisk biologi, genetik, histologi, fysiologi og immunologi.

Jamen, er jeg kvalificeret til at ansøge, spørger du. Har du interesse indenfor biologi, biokemi eller bioteknologi, og har du mod på at bruge en uge af din sommerferie sammen med ligesindede? Hvis svaret var JA!, er campen lige noget for dig, for i UNF samles vi om interessen, for det er den, der driver værket! Vi glæder os til at se dig!

Denne side er sidst opdateret d. 21. februar 2021 af SSM

Biotech Camp Crew 2021

Mød årets arrangørhold lige her

Få den fedeste oplevelse i din sommerferie på Biotech Camp 2021!