UNF Biotech Camp 2019

Om campen

I år afholdes Biotech Camp i uge 30, d. 21-28 juli på Københavns Universitet.

Biotech Camp er en science camp for unge gymnasielever med interesse for bioteknologien. For at ansøgte kræves det blot, at du har mod på at bruge én uge af din sommerferie i bioteknologiens tegn. Der er derfor ingen krav til udannelsesmæssig baggrund eller faglighed. På campen vil du få mulighed for at møde nye venner for livet, gennem sociale og faglige aktiviteter.

Lærerige og udviklende oplevelser er hverdagskost på Biotech camp, og der vil ikke være et kedeligt øjeblik, når man befinder sig blandt 50 andre gymnasieelever, med samme engagement og motivation. Du vil derfor blive udsat, for både udfordrende og lærerige oplevelser undervjes. Desuden vil hele arrangørholdet, til hver en tid, være der til at bakke op om alle de fede øjeblikke.

Fagligt indhold

Under campen vil du som deltager blive præsenteret for opgaver og laboratorieøvelser, som vil være relevante for forelæsningerne. Underviserne er fra biologiske og bioteknologiske uddannelser på universitetet, der udover at stå for undervisningen, også vil hjælpe med at løse opgaverne, der er af varierende sværhedsgrad, så alle kan være med, og blive udfordret. Du vil også blive udfordret og hjulpet igennem en række opgavetyper, du sikkert ikke har prøvet på gymnasiet.

Hvad er bioteknologi?

Bioteknologi er mere omfattende end de fleste tror. Bioteknologi kan rigtig nok bruges til at manipulere med gener og lave kloner, men den er langt mere håndgribelig end det. F.eks. spiller enzymer og mikroorganismer en altafgørende rolle i produktionen af yoghurt, juice, biobrændstof og medicin. På med kitlen!

Teori bliver til praksis

I løbet af campen vil du komme til at arbejde med forskellige grene af bioteknologien. Dette vil ske gennem en række spændende laboratorieforsøg, relevante foredrag samt eventuelle studiebesøg. I undervisningen vil du komme til at arbejde med forskellige molekylærbiologiske discipliner - både gennem praktisk laboratoriearbejde og teoretiske øvelser.

Ses vi på Biotech Camp 2019?

Denne side er sidst opdateret d. 30. marts 2019 af KRKO

Biotech Camp Crew 2019

Mød årets arrangørhold lige her

Få den fedeste oplevelse i din sommerferie på Biotech Camp 2019!