UNF Biotech Camp 2017

Den bedste uge i din sommerferie!

Om campen

Interesserer du dig for livets store mysterier og biologiens måde at studere dem på? Er den mikroskopiske verden noget af det mest spændende du kender? Går du på en gymnasial uddannelse? Så er Biotech Camp noget for dig! Her vil vi begive os ind på emner som enzymkinetik, proteinstrukturer og gentransformation.

Campen er lavet til gymnasieelever som dig, der gerne vil opleve bioteknologi og molekylær biologi på universitetsniveau gennem forsøg, spændende oplæg og studieture i erhvervet samt forskningsverden.

Hvad er kravet tænker du så? Kun din interesse og engagement for at lære noget nyt! Så hvis du tænker, at du er uerfaren med avancerede eksperimenter i et laboratorium, eller ikke lige er en del af et talentprogram, så frygt ej; det betyder ikke noget for os. På campen vil du blive undervist delvist af dygtige forskere fra landets universiteter og af engagerede, frivillige universitetsstuderende. Udover vores omfangsrige faglige program er campen fyldt med sociale aktiviteter, så din uge bliver en af de mest mindeværdige!