UNF Biotech Camp 2021

Corona-information

Vi har i år arbejder super hårdt på at lave den mest corona venlinge camp til jer. Her på siden finder I nogle relevante Corona informationer.

HUSK: mød under ingen omstændigheder op med symptomer på sygdom. Hvis I oplever at I har symptomer i dagene op til campen, så skriv endelig til os og så finder vi ud af noget.

Coronapas

Det er et krav, at I ved ankomst og hele ugen har et gyldigt coronapas. De samme regler som normalt gælder ved coronapasset.
Hvis det er en pcr test, så må testen højst være 96 timer gammel, og hvis det er en hurtigtest(næsepodning) så må den højst være 72 timer gammel.

Vi har mandag – fredag afsat tid af til at blive testet på universitetets hurtigtest center(næsepodning).

Ved ankomst må jeres coronapas tidligst udløbe mandag den 19. juli klokken 10:00.

Immunitets- og vaccinepas er også gældende.

For at have det bedste overblik over coronatest og coronapas, vil vi rigtig gerne vide om du har et coronapas der er gyldigt til hele ugen, eller om du skal testes løbende.
Dvs. enten et immunitetspas/vaccinationspas der er gyldigt fra du ankommer d. 18/7 til du tager hjem d. 25/7. BEMÆRK et “delvist vaccineret”-vaccinationspas er gyldigt fra 14-42 dage efter du fik første stik. Dvs. hvis det er over 42 dage siden du blev vaccineret første gang (og ikke har fået andet stik endnu), så er passet ikke gyldigt.

I må meget gerne skrive til koordinator@biotech.unf.dk om dette.

Det er meget vigtigt denne regel overholdes, og der vil ved ankomst tjekkes coronapas, samt vil vi udføre stikprøver en gang dagligt.

I tilfælde af smitte

I tilfælde af opstået smitte under campen, er det enormt vigtigt at den smittede går i selvisolation (vi sørger selvfølgelig for et lokale til dette), hvorefter forældrene/værge til denne person bliver kontaktet og bedt om at hente personen hurtigst muligt.

Derfor vil vi rigtig gerne have et nødkontakts telefonnummer/andet hvor vi kan sættes i forbindelse med personens forældre/værge med det samme. Dette må også gerne skrives til koordinator@biotech.unf.dk

Denne side er sidst opdateret d. 7. juli 2021 af SSM