UNF Biotech Camp 2021

TILMELDINGSFRISTEN ER UDSAT
09. maj 2021

Vi har udsat tilmeldingsfristen til d. 15. juni, så hvis du kunne tænke dig en sommer i bioteknologiens tegn, så er det nu du skal slå til.

Vi arbejder på højtryk på at realisere campen, og vi kommer til at tage alle de nødvendige forholdregler så vi kan have en tryg og sikker camp til sommer.

Læs mere

TILMELDINGEN ER NU ÅBEN!
13. marts 2021

Kan du lide biotech? Det kan vi også! Derfor laver vi camp til sommer. Læs mere her på siden, og meld dig til inden d. 1. maj.

Læs mere

BIOTECH CAMP VENDER TILBAGE I JULI 2021
21. februar 2021

Selvom corona-situationen er træls, så arbejder vi hårdt på at stable Biotech camp 2021 på benene. Vi vender stærkt tilbage efter den sørgelige aflysning i 2020.

UNF Biotech Camp 2021 er en camp for gymnasieelever med interesse for bioteknologi, molekylærbiologi og biokemi. Du behøver ikke være den bedste i din klasse, så længe du bare har interessen, og gerne vil møde andre mennesker, som har det på samme måde som dig - så er du …

Læs mere

BIOTECH CAMP 2020 AFLYST
12. april 2020

Vi er desværre nød til at aflyse Biotech Camp 2020 på grund af Coronavirus. Det er vi super kede af, da vi havde glædet os til at holde en fantastisk camp for jer. Vi håber dog, at mange af jer vil søge igen til næste års camp. MVh Biotech Camp 2020

Læs mere

TILMELDINGSFRISTEN ER UDSAT!
02. maj 2019

Så nærmer vi os snart tilmeldingsfristen, og vi tager selvfølgelig stadig imod flere ansøgninger. Til jer som ikke liiige har fået nået det endnu. Bare rolig, I kan sagtens nå det. Vi har nemlig gode nydheder. Tilmeldingsfristen er blevet udsat til d. 15. maj. Det betyder, at du stadig kan nå at prikke din ven på skulderen, måske Biotech Camp også er noget for jer?

Emenerne for årets camp er desuden kommet op på …

Læs mere

VELKOMMEN TIL BIOTECH CAMP 2019!
31. januar 2019

Nu gentages successen med den laboratoriefokuserede science igen i år! Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, UNF, afholder igen Biotech Camp, som igen i år foregår på PharmaSchool, Københavns Universitet.

Unge fra hele landet får mulighed for en ugelang camp, præget af nysgerrighed for bioteknologien i teori og praksis. Her vil I få muligheden for at skabe venner for livet og fordybe jer i bioteknologiens forunderlige verden på et højere niveau.

Campen arrangeres af entusiastiske frivillige unge fra …

Læs mere

UNF BIOTECH CAMP 2019 - HJEMMESIDEN OPDATERES
15. januar 2019

I løbet af de næste to uger vil vi arbejde hårdt på at få opdateret denne side med information vedrørende Biotech Camp 2019, og ikke Biotech Camp 2018. men indtil d. 1. feruar, vil hjemmesiden bestå af både gammel og ny information.

D. 1 februar er vi færdige, og åbner også tilmeldingen til Biotech Camp 2019.

Læs mere

DAGBOG 1/8
02. august 2018

Dengang vi var gamle, blev vi vækket af de socialt ansvarliges dårlige musiksmag, så vejret var det eneste positive fra morgenstunden af. Dagen bød på røv-til-sæde-syndrom med blandt andet forelæsninger i fødevarebiologi og immunologi. Som sædvaneligt var der 35 grader i auditoriummet, men i det mindste skulle vi ikke i lab. Alle havde derfor trukket i de smukkeste korte bukser (tihi). For mange år siden i en krop meget, meget syg, udspillede de grusomme “Cell …

Læs mere

DAGBOG 31/7
01. august 2018

Kære dagbog

Dagen startede benhårdt med hoola-musik, og arrangører der kom dansende ind med flotte skørter og råbte: “I HAR 5 MINUTTER TIL AT KOMME NED!!!” Shit mand. Panikken bredte sig, men med tanken om et dejligt bad, klarede vi alligevel morgengymnastikken.

Efter morgenmaden var det tid til lab-time, hvor vi knapt så begejstret iførte os de varme, klistrede kitler. Maks-disciplineret udførte vi én udpladning af vores genmodificerede mikroorganismer, som i morgen forhåbentligt ville lyse …

Læs mere

DAGBOG 30/7
31. juli 2018

Kære unf-sommercamp-dagbog Højtråbende troldmænd, der blev anført af en Dumbeldore med boomblaster kørte Harry Potter soundtrack alarm, gav os 10 min (ifølge dem) til at skulle ud og spille noget morgen-quidditch. Efter en brag nervepirrende kamp vandt ingen af holdene, fordi ingen holdt styr på pointene. Bagefter skulle alle troldmandseleverne have deres morgenmåltid, som ifølge Erik Kjærgaard bestod af havregryn, juice samt hindenbergesneglis (spørg ham hvad det er).

Troldmandselevernes første lektion var en praktisk øvelse, …

Læs mere

DAGBOG 29/7
31. juli 2018

Deltagerne startede dagen ud ved at ankomme med BED, hvilket selvfølgelig var svært forsinket. Som deres luksustoge altid er pga. kompost og andre sjove ting. På Hovedbanegården blev vi mødt af fåret og kaninen, som havde ansvaret for at vi kom over på Pharmaschool. Uden at blive ramt af syge cyklister og vildfarende bilister. Da dette ville se yderst dårligt ud på UNF’s CV. Uden kvæstelser mm. ankom alle deltagerne til sidst. De blev udsat …

Læs mere

TILMELDINGSFRISTEN FORLÆNGES TIL 20/5!!!!
15. maj 2018

BREAKING NEWS!!!

Tilmeldingsfristen til Biotech Camp 2018 forlænges nu helt til kl 12:00 d. 20/5!

Så skynd jer at skrive en ansøgning - I kan stadig nå det!!!

Årets camp bliver spækket med fed undervisning i både teori og praksis - Deltagere får adgang til vildt laboratorieudstyr og interessante mirkoorganismer.

Så drømmer du om at prøve disse ting af, presse grænserne for din egen viden og formåen, og samtidigt dele det med 50 andre engagerede …

Læs mere

BIOTEKNOLOGI I DIN SOMMERFERIE
04. januar 2018

Successen gentages

I år afholder Ungdommens Naturvidenskabelige Forening (UNF) igen den velkendte, laboratoriefokuserede Biotech Camp, som denne gang foregår på PharmaSchool ved Københavns Universitet.

Gymnasieelever fra hele landet får en ugelang mulighed for at undersøge bioteknologiens forunderlige verden i både teorien og praksis med spændende laboratoriearbejde og teoretiske øvelse samt forelæsninger. Fagemnerne indeholder alt fra kloning af mirkoorganismer til bioteknologiens anvendelse i den moderne industri.

Campen arrangeres af frivillige unge fra UNF, som vil skabe …

Læs mere