UNF Biotech Camp 2021

Dagbog 31/7

- af Kristoffer Ioannis Tang Kordatos d. 01. august 2018

Kære dagbog

Dagen startede benhårdt med hoola-musik, og arrangører der kom dansende ind med flotte skørter og råbte: “I HAR 5 MINUTTER TIL AT KOMME NED!!!” Shit mand. Panikken bredte sig, men med tanken om et dejligt bad, klarede vi alligevel morgengymnastikken.

Efter morgenmaden var det tid til lab-time, hvor vi knapt så begejstret iførte os de varme, klistrede kitler. Maks-disciplineret udførte vi én udpladning af vores genmodificerede mikroorganismer, som i morgen forhåbentligt ville lyse grønt fluorescerende. Vores pipettering var en nobelpris værdig og hele forløbet sluttede af med en Kahoot, hvor den heldige vinder fik en luksus slikpose, som kunne nydes til det efterfølgende foredrag med virksomheden Christian Hansen. Vi var så heldige at få lov til at høre om enzymfremstilling og mejeriindustrien. Vi gik ind til foredraget som amatører og kom ud som oste eksperter med styr på enzymer.

Hvad vi ikke har styr på er vores fremtidige uddannelse, men til uddannelsesmessen blev vi lidt klogere. Her fik vi alle mulighed for at spørge studerende fra forskellige universiteter om deres uddannelse. Vi fik hørt om både DTU, KU, AAU og andet godt, så vi nu er klar til at tage det næste store valg i livet (højtidelig kan forekomme).

Med grillaftenen på skemaet så vi frem til middag i solen, ristede pølser, brød og måske endda en lækker burger. Men her blev vi dybt dybt dybt skuffede. På grund af dette års mærkværdige sommervejr og et afbrændingsforbud, blev det en grillaften uden GRILL. Heldigvis bød aftenen både på bajer og bootyshake til stor underholdning for parkens gæster, som fik alle de gode moves med på video. Vi bliver det næste Youtube-hit! Efter en fantastisk dance session, stod den på rundboldkamp - arrangørerne mod deltagerne. En kamp som indeholdte både limbo, “spydkast”, cheerleading og arrangør-venlige regler. På mystisk vis endte kampen 38-37 til arrangørerne. ØV.

CRISPRstine og Jose (der er ingen gode sciencenavne med J)