UNF Biotech Camp 2021

Dagbog 29/7

- af Kristoffer Ioannis Tang Kordatos d. 31. juli 2018

Deltagerne startede dagen ud ved at ankomme med BED, hvilket selvfølgelig var svært forsinket. Som deres luksustoge altid er pga. kompost og andre sjove ting. På Hovedbanegården blev vi mødt af fåret og kaninen, som havde ansvaret for at vi kom over på Pharmaschool. Uden at blive ramt af syge cyklister og vildfarende bilister. Da dette ville se yderst dårligt ud på UNF’s CV. Uden kvæstelser mm. ankom alle deltagerne til sidst. De blev udsat for en delikat frokost, og en masse sociale lege. Her gjorde vi et ihærdigt forsøg på at lære hinandens navne, og også bare vores eget. STORE PROBLEMER.

Så blev vi udsat for laboratoriet. Pipetter er dyre, yderst dyre. Derfor legede vi første dag kun med vand, og lærte at lade vær med at ødelægge pipetterne. Det gik NÆSTEN, med stort NÆSTEN. De søde frivillige, prøvede virkelig på at lære os at bruge pipetterne rigtigt, og de var gode til det. Dette må altså betyde at deltagerne er lidt(MEGET) tungnemme.

Endnu et delikat måltid ventede nu deltagerne. Aftensmaden. Intet mindre end 4 forskellige retter, til alle former for mad forbehold. Lækker, smuk, smagfuld, men også tårevældende stærk. Hvilket var hårdt da der på Pharmaschool, er omkring de 305,15 K. Hvilket er væsentligt koldere end på HC Ørsted, hvor den gennemsnitlige temperatur var på 313,15 K.

Dagens største udfordringer:

Hedebølgen gør så, elever og arrangører sveder så meget at der er våde pletter der hvor de går.

Deltagerne kan ikke holde pipetterne lodret. Resultere i dyre udgifter for KU.

Eleverne nyder hinanden så meget, at de har svært ved at tie stille, under de vigtige udmeldinger.

Arrangørerne lever allerede nu under et kraftigt søvnunderskud, hvilket ikke ligefrem hjælper når eleverne hverken vil gå i seng, eller stå tidligt op.

Eleverne kegler rundt med eppendorfrørene og får ukorrekte resultater.

Mængden af deltagere der ikke kunne finde ud af at komme til tiden.

Alt i alt, har campen fået en fantastisk start, trods visse udfordringer. Hvad mon dagen i morgen kommer til at

Camilla B-) og Afrikanna