UNF Biotech Camp 2021

Dagbog 30/7

- af Kristoffer Ioannis Tang Kordatos d. 31. juli 2018

Kære unf-sommercamp-dagbog Højtråbende troldmænd, der blev anført af en Dumbeldore med boomblaster kørte Harry Potter soundtrack alarm, gav os 10 min (ifølge dem) til at skulle ud og spille noget morgen-quidditch. Efter en brag nervepirrende kamp vandt ingen af holdene, fordi ingen holdt styr på pointene. Bagefter skulle alle troldmandseleverne have deres morgenmåltid, som ifølge Erik Kjærgaard bestod af havregryn, juice samt hindenbergesneglis (spørg ham hvad det er).

Troldmandselevernes første lektion var en praktisk øvelse, hvor der skulle amplificeres et antal DNA-sekvenser med 2^30 (PCR). Vi skulle alle bære ikke-åndelige ENGANGS-kitler + langebukser under hele sessionen i en stegepande-varm sauna uden effektiv udluftning (laboratoriet). Efterfølgende var der en spændende forelæsning, som var essentiel for dagens hotte laboratoriearbejde. Arbejdet gik meget enkelt ud på at skære din celles DNA over, indsætte vores grønt fluorescerende jelly-gen og lappe den igen, done easy science!

Efter aftensmaden var det tid til unf’s særlige lagkageløb. Løbet gik snarer ud på at tabe i stedet for at vinde for at få de dårligste ingredienser, eftersom det ikke var troldsmandseleverne, der skulle spise lagkagen men koordinator og social ansvarlig “tale om at skyde sig selv i foden”.

ScotTV og Gustavé

P.S. prøv at udtale hele teksten på samme måde som youtube videoen wingardium leviosaaaa